AlkoTox – O razstrupljanju alkohola? Mnenja, cena?

Čas za čitanje: 4 min

AlkoTox Kapljice zdravila proti alkoholu 30 ml alkoholizmu SlovenijaAlkoTox so naravne kapljice s formulo za boj proti alkoholu in alkoholizmu. Njihov način delovanja je povezan z izločanjem škodljivih toksinov. V telesu se kopičijo kot posledica prekomernega in stalnega uživanja alkoholnih pijač. Njihov proizvajalec je “Bernadatte” Ltd. Podjetje si je že ustvarilo ime v svetu biokozmetičnih izdelkov zahvaljujoč kakovosti, ki jo ponuja. AlkoTox kapljice niso izjema – njihova sestava vključuje naravne izvlečke timijana, mete, koruze, pegastega badlja in korenine kudzu.

URADNA STRAN

Svoja pozitivna mnenja in izkušnje o izdelku Alk otox delijo tudi uporabniki spletnih forumov na internetu. Zadovoljni so z bogato naravno sestavo, enostavnim načinom uživanja in prijetnim okusom. Povedali so, da so začeli čutiti pozitivne spremembe v smeri manjše želje po alkoholu, še pred koncem priporočenega obdobja uživanja. Naša ekipa se je odločila preveriti, kako izdelek deluje, kakšna so mnenja v evropskih državah, kot so Nemčija, Francija in Italija. Seveda smo vsako izmed sestavin AlkoTox naravnih kapljic proti alkoholizmu tudi raziskali. Če želite izvedeti več o vsem tem, ostanite z nami do konca našega pregleda.

Kako alkohol vpliva na nas?

Kako alkohol vpliva na nas?

Tudi če oseba ne zlorablja alkohola redno, to ne preprečuje, da bi izkusila njegove kratkoročne učinke na um in telo. Jetra in metabolizem prenesejo le majhno količino alkohola na uro – približno eno standardno majhno pijačo. Vendar se to lahko razlikuje glede na številne dejavnike. Ti lahko vključujejo starost, težo, delovanje jeter in spol. Običajno uživanje več kot ene pijače na uro povzroči zastrupitev. To pomeni, da se poveča vsebnost alkohola v krvi osebe. Spremlja ga več vrst simptomov. Lahko so najrazličnejši. Segajo od blažjih, kot je pordelost kože, do hujših simptomov, kot je omedlevica ali bruhanje.

Kratkoročni učinki pitja alkohola na telo lahko vključujejo:

 • Zmanjšane inhibicije, ki vodijo do napačne ali družbene presoje.
 • Težava s koncentracijo.
 • Izguba koordinacije.
 • Izguba kritične presoje.
 • Motnje vida.
 • Nihanje razpoloženja.
 • Znižana telesna temperatura.
 • Povišan krvni tlak.
 • bruhanje
 • Omedlevica.

Če jih ignoriramo, lahko ti simptomi prerastejo v veliko večje težave, ki jih nikoli ni enostavno rešiti. Zato se lahko uporabljajo tudi biokozmetični izdelki z naravno formulo za razstrupljanje alkohola. AlkoTox je primer tega. Več o njih lahko izveste spodaj.

AlkoTox – kaj so kapljice?

AlkoTox so naravne kapljice, razvite po obsežnih testiranjih in raziskavah. Cilj proizvajalca pri izdelavi kapljic Alkotox je pomagati ljudem, ki imajo težave z alkoholom in njegovim prekomernim uživanjem. Zahvaljujoč bogati naravni sestavi Alkotox kapljice omogočajo hitrejše in učinkovitejše odstranjevanje škodljivih toksinov iz telesa. Poleg tega odpravljajo lakoto telesa po prihodnjem uživanju alkohola. Jetra so stimulirana, da se regenerirajo in ponovno vzpostavijo svoje največje funkcije.

Alkotox пnenja in izkušnje na forumih

Alkotox mnenja forum, cena Slovenija

Kupci, ki so kapljice kupili prek spleta v evropskih državah, kot so Nemčija, Srbija in Rusija, že delijo pozitivna mnenja in izkušnje o Alkotox. Mnenja na njihovih forumih kažejo, da ne čutijo te “lakote” po alkoholu, kot je bila, preden so poskusili izdelek. Čutijo svoje telo čistejše, energično in napeto. Forumi so polni mnenj in izkušnj o Alkotoxu, ki razpravljajo o izdelku. Njihov poudarek je na zdravem načinu življenja in naravnih izdelkih.

Ženske pa v Alkotox napišejo svoje mnenje, da so se njihovi moški okrepili, zadah je odpravljen in da so celo nekoliko shujšali. Tudi na družbenih omrežjih v Sloveniji se pojavljajo izkušnje o kapljicah proti lakoti po alkoholu ter za čiščenje jeter in telesa. Pravzaprav je mogoče mnenja o Alkotox enostavno preveriti glede verodostojnosti na družbenih omrežjih in forumih. Skupine anonimnih alkoholikov toplo priporočajo zdravilo.

Povzetek mnenj in izkušnj strank najdete spodaj:

 • Hitrejši proces odstranjevanja škodljivih toksinov, ki jih povzroča alkohol;
 • Bogat nabor posebej izbranih naravnih sestavin;
 • Podpira višje ravni energije v telesu;
 • Pomaga k boljšemu dnevnemu tonusu in produktivnosti;
 • Hitra dostava pri naročilu na uradni spletni strani izdelka;
 • Ni podatkov o neprijetnih stranskih učinkih.

Pridobite z -50% Ceno Tukaj

NB! Odsotnost neželenih učinkov in kontraindikacij ne pomeni, da ni povsem nemogoče, da bi se pojavili. Zato naj kupci upoštevajo navodila za varno uporabo, ki so na embalaži kapljic AlkoTox. Največjega vnosa, ki ga določi proizvajalec, ne smete preseči.

Alkotox Cena v Sloveniji – Kje kupiti?

Alkotox Cena v Sloveniji

Vprašanje o ceni Alkotoxa, naročanju in dostavi naravnih kapljic za razstrupljanje alkohola je eno najbolj obravnavanih v spletnem prostoru. Spletni forumaši se sprašujejo, kje je najbolj ugodno in varno naročiti izdelek Alkotox po ugodni ceni v Sloveniji. Zaželeno mesto je uradna spletna stran naravnih kapljic AlkoTox. Ob nakupu tam je izdelek dostavljen preko uradnega distributerja za Slovenijo. Prav tako ni možnih pribitkov na ceno, kot jih najdemo v velikih spletnih trgovinah ali DM.

Upoštevajte, da Alkotox ne boste našli v lekarnah ali drogerijah. Izdelek ni zdravilo, ampak vrsta prehranskega dopolnila, za nakup ni potreben recept. V lekarnah boste verjetno našli imitacije izdelka po nižji ceni. Naj vas prevare ne zavedejo, original se prodaja samo na uradni spletni strani.

Naročilo AlkoTox naravnih kapljic za razstrupljanje alkohola preko uradne spletne strani je hitro in enostavno. Stranke morajo vnesti svoja imena in trenutno kontaktno telefonsko številko. Za potrditev naročila jih bo kontaktiral uradni distributer. Nanj se lahko obrnejo tudi za vprašanja v zvezi z izdelki ter za promocije in popuste. Če potrebujete pomoč pri postopku naročanja, kliknite tukaj.

Kratke podrobnosti o izdelku

Alkotox Cena39 EUR
Mnenja s Foruma9.6/10 Glej tukaj
Uradna stranKlikni tukaj
Sestava100% naravno
Uporaba i ProspectPronađite ispod
Stranski učinkiNI
Ali je na voljo v lekarnah?NE
Je to prevara?Izvirna dela

AlkoTox Uporaba in doziranje

AlkoTox Uporaba in doziranje

Uporaba AlkoTox kapljic proti lakoti je hitra in enostavna. Preberite celotno navodilo za uporabo, če želite vedeti, kaj lahko pričakujete.

Alkotox navodila po korakih za uporabo:

 • 30 kapljic biokozmetike raztopite v kozarcu vode ali soka.
 • Tekočino pijte enkrat na dan, po obroku po izbiri.
 • Nadaljujte s tem postopkom v 1 mesecu.

Kapljice Alkotox same po sebi nimajo specifičnega okusa in ga ne bo opaziti, če jih raztopimo v vodi. Če ste kapljice en dan pozabili popiti, naslednji dan nadomestite z dvojnim odmerkom.

Sestava kapljic proti alkoholizmu

Sestava

Sestava Alkotoxa je popolnoma naravna. Vključene niso nobene kemično ustvarjene sestavine. Proizvajalci izberejo posebne sestavine, ki pomagajo telesu pri soočanju s čiščenjem alkohola.

Sestavine kapljic Alkotox so:

 • Izvleček listov mete – Pomaga pri izboljšanju razpoloženja in splošnega delovanja telesa.
 • Koruzni izvleček – Pomaga potešiti željo po alkoholu in odtegnitvene simptome.
 • Izvleček timijana – pomaga pri boljšem delovanju prebavil. Pomaga odstraniti toksine iz telesa.
 • Izvleček pegastega badlja (Milk Thistle) – spodbuja mirnejše stanje duha.
 • Izvleček korenine kudzu – ima razstrupljevalne lastnosti. Pomaga tudi pri boljšem delovanju srčno-žilnega sistema.

Stranski učinki

Dejstvo je, da je sestava kapljic Alkotox povsem naravna. Ni primerov neželenih učinkov uporabe. Seveda se prepričajte, da niste alergični na katero od sestavin. Mnenja in izkušnje uporabnikov ne nakazujejo nobenih težav, povezanih s stranskimi učinki, vendar bomo te informacije še naprej preverjali.

Čisto telo = zdravo telo!

Ohranjanje našega telesa v dobrem zdravju nam lahko prinese le koristi. Kozarec vina ob večerji vam ne bo škodil, z alkoholom pa ne smete pretiravati. Preverite, katera zdrava živila priporočamo, da dodate na svoj dnevni jedilnik. Naučite se razstrupljati doma. Uživanje naravnih, čistih ekoloških izdelkov je odvisno samo od vas! Zavestno se odločite za svojo prihodnost!

Na kratko: AlkoTox so naravne kapljice za razstrupljanje alkohola. Vsebujejo bogato naravno sestavo in jih je enostavno jemati. Pravijo, da delujejo bolje kot druge alternative na trgu.

KUPI ZDAJ

Helena Pečnik