Zdravje-Lepota.com Slovenija

Lepota in zdravje v nas!

Zdravje-Lepota.com je digitalni informacijsko-izobraževalni portal, katerega glavni namen je predstavljati informativna gradiva in ocene izdelkov. Nanašajo se na naslednje teme s področja okolju prijaznega načina življenja in metod za naravno vplivanje na življenjski slog:

lepa dekleta z venci

Lepota: estetika je pomembna v vseh pogledih. Vsak si želi uživati ​​v mehki in gladki koži na obrazu in celem telesu. Prav tako negujte svoje lase, da bodo vaši lasje elastični in ustrezno hidrirani.

zdravje in nego telesaZdravje: Ni človeka, ki ne želi uživati ​​dobre vitalnosti in svobode gibanja. In to dosežemo z zdravim načinom življenja in poslušanjem individualnih potreb telesa.

ura, pribor

Izguba teže: presnovno aktivnost in sitost je mogoče ciljati tudi z naravno prehrano in redno vadbo.

zelenjava, ženska

Razstrupljanje: obstoj v hitrem mestnem okolju izpostavlja naša telesa nenehnemu bombardiranju prostih radikalov in drobnih prašnih delcev. Kakovost hrane v trgovinah je običajno vprašljiva. V njih se pogosto razvijejo bakterije in toksini, ki so nevarni za prebavila. Vsak organizem mora občasno očistiti jetra.

par fant in dekle, srca

Intimnost: Romantični odnosi med spoloma navdušujejo človeka že od začetka njegovega obstoja. Obstaja veliko naravnih načinov vplivanja na libido in povečanje presnovne aktivnosti, ki je odgovorna za oskrbo organov s krvjo. Večina ljudi se o njih še ni naučila.

lepotni izdelki

Druge teme, povezane z naravno življenjem: Način, kako se telo počuti, je lahko odvisen od vsakega njegovega dela in sosednjega sistema. Nobena informacija ni odveč.

Biti lepi in zdravi z naravo in njenimi darovi – naš cilj!

Glavni namen informacijskega portala Zdravje-Lepota je ponujati uporabniku prijazne članke in ocene biokozmetičnih izdelkov. Našo ekipo sestavlja več mladih, a izkušenih in zagnanih sodobnih urbanih ljudi. V želji, da bi živeli čim bolje in polno, smo prišli do naslednjih zaključkov:

1. Dober estetski videz in zdravje dosežemo s simbiozo naravnih metod in napredka znanosti.

2. Sreča je dosežena, ko so načela sodobne družbe združena z dobrimi uveljavljenimi praksami in tradicijami.

3. Dokončan posameznik je tisti, ki je nenehno informiran in dela na sebi.

Vsak od članov uredniškega tima Zdravje-Lepota se nenehno izobražuje o različnih temah. Vstopajo na področje okolju prijaznega življenjskega sloga. Smo znanstveniki, avtorji, nutricionisti in kulturologi. Poleg tega smo z družino in prijatelji že zgradili osebnosti. Imamo pa tudi radovednega otroka. In noče nehati gledati na svet z lahkoto, začudenjem in žejo po znanju.

Prizadevamo si odkriti naravna čudesa matere narave in spoznati njihovo pravo uporabo z metodami biologije, tehnologije, kozmetologije in prehrane. In potem delimo, kar smo se naučili, z vami – uporabniki!

Da lahko vsi skupaj gradimo lepši in zdrav jutri!

www

 

Več kot 128.000 obiskov

  sledilci
+ 310.000 sledilcev

ekipe

Zahvaljujoč strokovnosti, ki je glavna kvaliteta naše ekipe, se informacije v “Zdravje-Lepota” berejo v več kot 60 državah in so na voljo v 5 jezikih.

Tukaj je še nekaj podrobnosti za vsakega od nas:

Helena Pečnik, 38 – Odgovorni urednik in avtor:

Helena PečnikVedno nasmejana Helena je že diplomirala iz kineziterapevtke na Medicinski univerzi v Ljubljani. Ker je mnogim ljudem uspelo pomagati občutiti polno svobodo gibanja in izkusiti možnosti svojega telesa, je danes tudi mama. Poleg težke naloge vzgoje hčerke je svoje znanje še razširila z vpisom na Medicinsko kozmetiko. In spet na MU – Ljubljana! Helena že dolgo sodeluje pri številnih zdravstvenih publikacijah. V prostem času obožuje sprehode v naravi, izlete v nove in neznane kraje Slovenije, dobro starano vino in gledališče!

Blaž Rozman, 29 – Urednik “Lepota”, “Zdravje” in “Vpliv apetita” in avtor

Blaž RozmanBlaž je navihani fant ekipe, ki nas rad obvešča o novih trendih na področju prehrane in biokozmetike. S ponosom lahko rečemo, da mu je pred nekaj leti uspelo zaključiti diplomski študij umetnostne zgodovine in umetnostnega menedžmenta na Novi slovenski univerzi. Deloval je tudi na področju zdravstvenega menedžmenta. Upošteva načela stroge strokovnosti in brezkompromisne poštenosti. Je poznavalec filma, umetnosti in rad obiskuje umetniške galerije po vsem svetu!

Alenka Breznik, 27 – Urednik “Razstrupljanje”, “Intimnost”, “Drugi” in Avtor

Alenka BreznikAlenka je tista, ki v našo uredništvo vnese pridih barv in avanture. Čeprav nekakšna norost, trenutno zaključuje diplomski študij “Tiskarstvo in agencijsko novinarstvo” na Univerzi v Ljubljani. Po poklicu je blogerka, ima pa tudi večletne izkušnje kot avtorica v večjih digitalnih in tiskanih medijih. Ko ni zaposlena z raziskovanjem informacij in dejstev o naravnih metodah vplivanja na telo, jo boste našli ob skodelici kave in knjigi. Njeni hobiji so vse s področja stripa in znanstvene fantastike.

Lepota in zdravje prihajata od znotraj!

Naša ekipa bo z veseljem sprejela vsa vprašanja o temah, za katere pišemo in objavljamo naša gradiva. Naj vas ne bo sram kontaktirati in pisati o vseh vprašanjih, ki vas zanimajo. To lahko storite z informacijami v razdelku Stiki.

Ne pozabite, da je naš videz zunanji odraz našega notranjega jaza!

Ponujamo vam več avtorskih člankov, ki vam bodo zagotovo koristili z našega bloga: