moški, ženska, delajte skupajŽelimo vam predstaviti več informacij o tem, kako naša ekipa sestavlja in piše recenzije na https://zdravje-lepota.com/. Podrobno spoznajte korake, metode in cilje, ki jim sledimo, ko raziskujemo izdelek ali članek na blogu.

Smernice za pregled in raziskovalna metoda

Naš cilj je, da vam ponudimo različne visokokakovostne in dobro raziskane ocene in članke. Da si lahko ustvarite boljše mnenje o izdelku, ki ga iščete. Da bi to dosegli, ponujamo ekskluziven vpogled v široko paleto rešitev za dobro počutje ter nasvete za zdravje in lepoto. Povezani so s področji, kot so nega kože, zdravje, hrana, šport, hujšanje, ljubezen, živali, moda itd.

Od lansiranja leta 2016 smo napisali in objavili več kot 1000 ocen različnih inovativnih izdelkov. Naš glavni cilj je ustvariti skupnost nepristranskih mnenj in nasvetov za zdravo življenje za vse. Navsezadnje je od tega odvisen tako naš ugled kot tudi ugled naših partnerjev.

Ne zaračunavamo denarja za pisanje ocene za izdelek ali drugo storitev, ki je na voljo na tem spletnem mestu. Vse je na voljo popolnoma brezplačno. Svoj čas in denar vlagamo v zagotavljanje kakovostnih storitev našim uporabnikom. Naš prihodek izvira iz pridruženega trženja in oglaševanja. Za več informacij o tem glejte naš razdelek o oglaševanju.

Cilj našega pregleda izdelkov

Naš cilj je informirati naše bralce o:

  • Širok nabor novih in obstoječih izdelkov ali storitev za zdravje, hujšanje, razstrupljanje, intimno doživetje, potenco, ljubezen, lepoto, diete, higieno in vadbo;
  • Različni vidiki izdelkov. To je storjeno, da bi strankam pomagalo razumeti pregledani izdelek. Pa tudi njegov namen, zgodovino, značilnosti, funkcionalnosti, sestavine, prednosti, slabosti in kakovost.
  • Članki so sestavljeni na podlagi zbranih ocen, mnenj, komentarjev, ugleda in uporabe;
  • Predstavite jim alternativne lepotne in zdravstvene rešitve, podobne tistim, ki zanimajo naše bralce;
  • Vsak pravni postopek, goljufija, goljufiva dejavnost, umik izdelkov ali regulativna dejavnost, povezana s programom ali izdelkom.
Nota Bene! Vse te informacije zagotavljamo s pregledovanjem na desetine, stotine in včasih na tisoče priporočil, povezanih z zadevnim izdelkom ali storitvijo!

Kriterij pregleda izdelka

diagram, roke

Spodaj boste našli vodnik, ki opisuje merila, po katerih pišemo, urejamo in objavljamo našo vsebino. To je le niz smernic in se lahko razlikujejo glede na raziskovalno metodo, vrsto izdelka in slog pisanja.

#1. Lastnosti izdelka

Razdelek »Kaj je in kako deluje« ponuja osnovne informacije o izdelkih. To običajno vključuje – ime izdelka, ime proizvajalca, uradno spletno mesto, sestavine in navodila za uporabo. Stranke lahko izvedo tudi njegovo delovanje in namen, stranske učinke in ceno v različnih državah.

#2. Opis, koristi in prednosti

V razdelku »Prednosti in prednosti« je podrobnejši opis izdelka. Ta pregledni del ocene opisuje najpomembnejše lastnosti izdelka in rezultate, ki jih daje. Temelji na informacijah, ki jih najdete na uradni spletni strani. Namen je omogočiti vpogled v lastnosti, lastnosti, uporabo, koristi in učinke.

#3. Mnenja, komentarji in pričevanja

Ta razdelek opisuje izkušnje strank v skladu s priporočili, ki smo jih zbrali v naši študiji. Upoštevani so različni komentarji in ocene, ki so jih za dano lepotno in zdravstveno rešitev objavili različni uporabniki. Preprosto poskušamo zrcaliti, kaj vam je pri izdelku všeč ali ne.

#4. Stranski učinki in kontraindikacije

Poglavje »Neželeni učinki in kontraindikacije« vključuje seznam možnih negativnih reakcij, ki jih lahko povzroči izdelek. Če so to seveda prijavili del strank.

#5. Sestava in sestavine

Ta razdelek ponuja strankam seznam glavnih sestavin v sestavi lepotilnega izdelka. Po svojih najboljših močeh raziskujemo njihovo delovanje in natančno vlogo v formuli. Nato razložite uporabnikom, kako jim lahko koristijo.

#6. Cena izdelka

Ta razdelek obvešča stranke o tem, kje je najbolje kupiti izdelek. Kot tudi njegova cena ter način naročila, plačila in dostave. Po svojih najboljših močeh jih opozorimo na morebitne prevare, ki obstajajo v digitalnem svetu.

#7. Zaključek

V razdelku »Zaključek« je povzetek, ki je neposredno odvisen od vseh podrobnosti izdelka. Vsaj na tistih, ki smo jih lahko našli med raziskovanjem, ne da bi upoštevali naše osebno mnenje. Deli tudi nekaj osnovnih nasvetov o življenjskem slogu, ki lahko izboljšajo vašo kakovost življenja!

Kriterij iskanja in pregleda

Recenzije in članke pripravlja dinamična, energična in visoko motivirana ekipa, ki zbira in analizira informacije o različnih temah. Predvsem zadevajo razstrupljanje, intimo, lepoto, dobro počutje, zdravje, hujšanje in gibanje. Lahko pa jih presežemo in se poglobimo v nove teme, če to zanima naše bralce. Naše raziskave potekajo po strogem in resnem protokolu. Prizadevamo si za dobro uveljavljeno predstavo o zanesljivosti izdelka.

Osnovna pravila, ki se jih držimo, so:

  • Upoštevamo le mnenja resničnih kupcev oziroma uporabnikov in ob strani pustimo tista, ki niso predmet preverjanja ali so poskus zlorabe.
  • Osebno nismo pristranski.
  • Podatkov proizvajalca ali njegovih partnerjev ne jemljemo za samoumevne.
  • Pozorni smo na število reklamacij in vračil izdelkov.

Kako pregledujemo komentarje uporabnikov

pisarna, delovna ekipa, pogovor

Namen vsakega pregleda je pomagati potrošnikom pri pravilni in varni odločitvi pri nakupu izdelka za zdravje in lepoto. Želimo ustvariti skupnost uporabnikov. Da bi to dosegli, so naše smernice za komentarje jasne. Želimo iskrena in uporabna priporočila, ki zagotavljajo jasne informacije o vsaki pomembni temi.

Ne toleriramo nobene oblike sovražnega govora, obrekovanja, plagiatorstva, samopromocije ali napačnega predstavljanja. Poleg tega si pridržujemo pravico zahtevati številko naročila ob oddaji komentarja. Da lahko preverimo in potrdimo, da je pregledovalec zakonita stranka.

Ne sprejemamo preveč ekstremnih sporočil. Razumemo jezo, ki lahko povzroči nerešeno težavo, vendar nismo prostor za obračunavanje. Zato objavljamo le iskrena mnenja. Če priporočilo ne ustreza izdelku, če je nepotrebno ali če vsebuje občutljive osebne podatke, si pridržujemo pravico do spremembe ali izbrisa.

Da zagotovimo, da prispevajo k skupnosti na smiseln način, vsa mnenja in komentarje, ki jih prejmemo, pregledamo posamično. Če ne izpolnjujejo katerega od zgoraj navedenih kriterijev, si pridržujemo pravico, da jih spremenimo ali izbrišemo brez predhodnega obvestila. Čeprav se po svojih najboljših močeh trudimo preprečiti objavo takih komentarjev, je še vedno možno, da končajo na spletnem mestu. Če naletite na neprimerno mnenje v kakršni koli obliki, nam o tem ne oklevajte. Uporabite naš kontaktni obrazec, da nam omogočite, da popravimo napako.

Da bi ohranili jasnost teme razprave, vzdržujemo določeno število komentarjev (približno 50) za vsak članek. Pridržujemo si pravico, da ne sprejmemo mnenj, ki konkretni temi ne dodajajo ničesar pomembnega.

Pozor! Večina urejanj komentarjev je povezanih s črkovanjem, slovnico, oblikovanjem, žaljivimi besedami, sovražnim govorom in vsem, kar krši naše pogoje uporabe. Upoštevajte, da nikoli ne spreminjamo pomena komentarjev, niti ocene, ki jo dajejo izdelku, za katerega so namenjeni.

Končne besede

Vsi ti koraki so zamudni in to je razlog, zakaj vam ne moremo ponuditi člankov o nedavno izdanih izdelkih.

Prizadevamo si zagotoviti visokokakovostne, jasne in podrobne članke in ocene izdelkov Upoštevajte, da so vsa mnenja, ki jih delimo na naši spletni strani, zgolj informativne narave.

Če imate vprašanja o našem delu, predloge, komentarje in priporočila – si lahko ogledate načine, kako stopiti v stik z nami prek razdelka »Stiki«.

Predstavljamo vam nekaj naših najbolj priljubljenih uredniških funkcij iz našega razdelka »Blog«:

Kako hitro shujšati brez diet?

Zelišča proti visokemu krvnemu tlaku in stresu

Hrana + joga za oči za močnejši vid!