Centurion Power gel mnenja – naravni gel za trdo erekcijo? Cena

Čas za čitanje: 4 min

Centurion Power gel za trdo erekcijo in libido SlovenijaCenturion Power gel je močna rešitev za trdo erekcijo in je zdaj na voljo na trgu. Nadaljujte z branjem tega podrobnega članka in prejmite informacije iz prve roke v zvezi s temami, kot so: Kaj je ta gel – učinki in prednosti izdelka? Kako nanesti gel – navodila za uporabo? Kaj stranke delijo v svojih ocenah? Koliko stane – cena v Sloveniji in kje ga kupiti?

Tega izdelka ni na zalogi. Najboljša alternativa za visok libido in spolno vzdržljivost je Testoy.

Centurion Power je laboratorijsko testiran erotični izdelek za moške. Gel predstavlja podjetje Benessere in Bellezza in je primeren za redno uporabo. Ta gel spodbuja erekcijo z izboljšanjem prekrvavitve penisa. Poleg tega erotični izdelek krepi libido ter povečuje spolni užitek in vzdržljivost. Formula gela Centurion Power je 100% naravna in ne povzroča protislovij ali zdravstvenih težav. Med vključenimi sestavinami sta pantenol in kofein. Stranke naj gel za erekcijo uporabljajo dosledno po navodilih za uporabo.

Kupci iz Italije, Hrvaške in Slovenije pišejo in objavljajo svoje osebne ocene in mnenja o Centurion Power na različnih forumih in spletnih straneh. Če preberete celotno recenzijo spodaj, boste izvedeli več podrobnosti o tem. Poleg tega smo za naše bralce pripravili nekaj informacij o ceni erotičnega gela za moške.

5 zelišč za večjo moč in spolno moč

5 zelišč za večjo moč in spolno moč

Iskanje zdravila za potenco se je začelo mnogo, mnogo let pred uvedbo najbolj priljubljenih tablet za erekcijo v devetdesetih letih. Za izboljšanje libida, potence in spolnega užitka so uporabljali vse vrste naravnih afrodiziakov, od nosorogovega roga do čokolade in pekočih paprik. Do danes imajo ljudje izjemno naklonjenost vsem vrstam afrodiziakov in zelišč. Splošno prepričanje je, da imajo te naravne alternative bistveno manj stranskih učinkov in so celo učinkovitejše od najboljših možnih zdravil za moč, ustvarjenih v laboratoriju. Ugotovljeno je bilo namreč, da uporaba sintetičnih tablet za erekcijo ne daje vedno želenega rezultata in je celo povezana s povečanim tveganjem neželenih učinkov, kot so glavoboli, bolečine v trebuhu, presnovne motnje in drugo. Za razliko od zdravil za potenco imajo številna zelišča za izboljšanje erekcije dolgo zgodovino. Drugi še vedno veljajo za eksotiko, saj so se na množičnem trgu pojavili relativno nedavno, a poročila o njihovih koristih niso od včeraj in jih sploh ni malo.

Naš seznam uporabnih zelišč za potenco in spolno vzdržljivost vključuje:

 • Tribulus Terrestris
 • Perujska Maca
 • Panax Ginseng
 • Yohimbine
 • L-arginin

Zelišča za moč in plodnost

Kaj je Centurion Power Gel

Kaj je Centurion Power Gel

Centurion Power je erotični gel za moške, ki spodbuja trdo erekcijo. Zahvaljujoč temu izdelku so rezultati osupljivi in takojšnji. Kakovost gela je neponovljiva. Proizvajalec je Benessere in Bellezza. To mazilo temelji na najboljših naravnih sestavinah za ustvarjanje učinkovitega gela, ki nima negativnih, ampak le pozitivne učinke. Testirano je v laboratoriju in znanstveno dokazano izboljšuje spolne odnose. Drugi podobni izdelki ne morejo izpolniti svojih obljub ali imajo potečen račun. Z drugimi besedami, Centurion Power gel ne povzroča nasprotij in zdravstvenih težav. Izboljša krvni obtok in poveča spolno željo.

Centurion Power mnenje in izkušnje na forumih

Centurion Power gel mnenje, ocene Cena Slovenija

Kaj delijo stranke v svojih izkušnjah in mnenjih o Centurion Power gel?

Nov bioizdelek za moško potenco Centurion Power uživa pozitivna mnenja kupcev na forum na Sloveniji. Številne zadovoljne uporabnice so že preizkusile erekcijski gel. Navajajo, da Centurion Power gel deluje in nima nobenih protislovij. Poleg tega nekateri urologi delijo navdušene mennja o Centurion Power na mestih, kot sta Instagram in Facebook. To pomeni, da si biogel pridobi zaupanje tudi v strokovnih krogih. Številni uporabniki v svojih mnenjih komentirajo tudi Centurion Power in da je njegova cena izjemno ugodna.

Učinki in prednosti erotičnega gela

Stranke si delijo nekaj najpomembnejših učinkov in prednosti Centurion Power.

Prednosti:

 • Obnavlja potenco;
 • Stabilizira erekcijo;
 • Podaljša trajanje spolnega odnosa;
 • Spodbuja libido in intimni užitek.

Slabosti:

 • Ni naprodaj v lekarnah;
 • Akcijska cena je časovno omejena;
 • Lažne imitacije in prevare v različnih trgovinah.

Centurion Power Gel Cena v Sloveniji in kje kupiti

Centurion Power Gel – Cena v Sloveniji

Koliko stane Centurion Power gel v Sloveniji in kje ga kupiti?

Vsi kupci iz Italije, Slovenije in Hrvaške lahko sedaj izkoristijo zelo ugodna cena Centurion Power. Če želite dobiti pravi moški erotični gel, obiščite spletno stran in izpolnite naročilnico. Tako boste zagotovili dostavo na želeni naslov. Je diskreten in zanesljiv. Celoten postopek je enostaven in vam zagotavlja dostop do res privlačna cena Centurion Power.

Proizvajalec erekcijskega gela strankam omogoča reden dostop do zanimivih promocijskih akcij. Omogočajo dodatne popuste in tako lahko izkoristite posebne ugodne pogoje. Storite to danes in dobili boste zelo ugodno končno ceno za gel Centurion Power.

Centurion Power gel v lekarni in DM?

Zaenkrat Centurion Power gela ni mogoče najti v lekarnah. Izvirni izdelek za moški libido lahko dobite samo prek njegove spletne strani. Poleg tega, če v lekarni ali kje drugje najdete izdelek, ki spominja na Centurion Power – je to prevara. Naš nasvet je, da se izogibate takšnim ponarejenim ponaredkom. To storite tako, da ne iščete gel v lekarnah.

Kratek opis izdelek

Centurion Power Cena39.90 EUR
Mnenja s Foruma9.4/10 Glej tukaj
Uradna stranIzdelek ni na zalogi
Sestava100% naravno
Uporaba i ProspectPronađite ispod
Stranski učinkiNI
Ali je na voljo v lekarnah?NE
Je to prevara?Izvirna dela

Centurion Power uporaba – doziranje

Vsaka originalna embalaža gela vsebuje navodila za uporabo gela CenturionPower. Pred prvo uporabo preberite dokument. Urologi, ki priporočajo gel svojim pacientom, navajajo, da je za pospešitev učinka dobro zmanjšati uživanje alkohola in mastne hrane.

Tako se Centurion Power uporaba:

 • Gel nanesite enkrat na dan in nežno masirajte od spodaj navzgor;
 • Nanesite pol ure pred spolnim odnosom, tako da tkiva absorbirajo spojino in razširijo kavernozna telesa;
 • Pustite, da izdelek deluje in uživajte v spolnem odnosu s trdim penisom.

Stranskih učinkov

Centurion Power Gel zaradi svoje zeliščne formule ne povzroča stranskih učinkov ali zdravstvenih težav. Poleg tega je sestava izdelka testirana in odobrena za redno uporabo. Ne vsebuje nevarnih kemikalij in lahko varno izkoristite njegove lastnosti.

Sestava – vključene sestavine

Sestava

Centurion Power mazilo ima 100% bio formulo. Sestava vključuje močne rastlinske sestavine, ki učinkovito spodbujajo erekcijo in libido.

Glavne sestavine gela CenturionPower so:

 • Kofein – naravni afrodiziak, ki blagodejno vpliva na erektilno raven;
 • Paprika – še ena znana sestavina. Je afrodiziak, ki zmanjšuje občutek nervoze in pospešuje spolno željo;
 • Pantenol – ima regenerativne lastnosti, pomirja in pomaga pri nadomeščanju odmrlih kožnih celic, kar pozitivno vpliva tudi na kožo intimnih predelov;
 • Olje pšeničnih kalčkov – služi za krepitev vseh tkiv, vključno s tkivi penisa, ki nenehno omogoča hitrejše gibanje krvi v krvnih žilah. To vodi do intenzivnejše erekcije in daljšega spolnega odnosa.
Bistvo: Poseben erotični gel za trdo erekcijo Centurion Power zagotavlja trajne rezultate in odličen libido. Izdelek vsebuje samo organske sestavine, ki ne povzročajo stranskih učinkov in težav. Zato toliko uporabnikov iz Slovenije piše pozitivne ocene. Ta erotični izdelek je močnejši od ostalih konkurenčnih ponudb na trgu.

Tega izdelka ni na zalogi. Najboljša alternativa za visok libido in spolno vzdržljivost je Testoy.
Helena Pečnik