Xynogen Mnenja in Cena – organski dodatek za rast mišic?

Čas za čitanje: 4 min

Xynogen za rast mišične mase mnenje Slovenija

Xynogen je močan dodatek za trening, ki aktivno spodbuja rast mišične mase. Izdelek je predstavljen kot mešana pijača, ki jo je treba zaužiti pred vadbo. Xynogen za rast mišic daje energijo, povečuje vzdržljivost in naredi redni trening trikrat bolj učinkovit. Proizvajalec naravnega dodatka navaja, da lahko ta izdelek zagotovi močan energijski učinek, ker izboljša celični metabolizem za učinkovito mišično zmogljivost, kar vam omogoča intenzivnejšo in daljšo vadbo. Poleg tega Xynogen povečuje učinkovitost vadbe, krepi mišice, ohranja njihovo elastičnost in sposobnost okrevanja po vadbi. Druga velika prednost tega vadbenega dodatka je dejstvo, da njegova 100-odstotna biološka sestava ne povzroča stranskih učinkov in protislovij.

NOVO: Kapsule Xynogen niso več na voljo za prodajo. Trenutno ni druge alternative tega izdelka, zato si oglejte naš blog.

Številne zadovoljne stranke v Sloveniji pišejo pozitivna mnenja in komentarje o Xynogen. Večina pričevanj je bila objavljena na priljubljenih spletnih forumih za bodybuilding in zdravje. Zaradi tega priljubljenost prehranskega dopolnila nenehno raste. Stranke menijo, da za razliko od zdravil Xynogen ne povzroča neprijetnih stranskih učinkov, zato je primeren za dolgotrajno uporabo. Samo sledite navodilom po korakih in dnevnemu odmerku.

Kaj je Xynogen in čemu služi? Kako uporabljati prehransko dopolnilo – odmerjanje in navodila po korakih? Mnenja in pričevanja strank o učinkovitosti izdelka za usposabljanje? Koliko stane Xynogen – cena in kje kupiti? Je na voljo v lekarnah ali na DM?

Kako zgraditi mišično maso – podrobnosti in nasveti!

mišično maso

Gradnja čiste mišične mase je počasen in kompleksen proces. Veliko lažje je kuriti maščobo kot pridobivati ​​pusto težo. Drugi je povezan z izgradnjo novih tkiv v telesu, to pa zahteva čas. Če želite pridobiti čisto mišično maso, ni dovolj, da samo začnete jesti več hrane. Večina profesionalnih trenerjev meni, da je pravilna porazdelitev beljakovin, maščob in ogljikovih hidratov v prehrani ključna za uspeh. Pri pridobivanju mišične mase je hrane, ki jo morate vsak dan zaužiti, res veliko. Če poskušate celotno količino zaužiti v 2-3 obrokih, je telo preprosto ne bo absorbiralo in bo izgubljeno. Zato je boljša možnost, da svoje kalorije porazdelite na 4, 5 ali celo 6 obrokov v enakih intervalih približno 2-4 ure. Tako boste zagotovili stalen pretok energije in se izognili otekanju in teži. Poskusite imeti vsaj 3 glavne obroke – zajtrk, kosilo in večerjo – med njimi pa vključite 1-2 lažja prigrizka.

Glavni nasveti za trening, ki podpirajo rast mišic, so:

 • Vsak trening začnite s kratko kardio vadbo;
 • Osredotočite se na ločeno vadbo mišičnih skupin – 1 ali 2 na vadbo;
 • Ne pozabite piti vsaj 2,5 litra vode na dan.

Kaj je Xynogen – čemu služi?

Kaj je Xynogen, Mnenja

Xynogen je sodoben dodatek za rast mišic, ki je narejen v obliki koktajla. Njegova sestava je popolnoma organska in vsebuje izvleček sibirske rastline šizandre. Xynogen služi za opravljanje več funkcij hkrati. Zadovoljuje pomanjkanje beljakovin v mišicah, ne dopušča, da bi med treningom “izgoreli”. Prehransko dopolnilo spodbuja aktivno rast mišične mase. Xynogen tudi pospešuje izgorevanje maščob in ščiti mišice za doseganje čim večje oblike telesa. Izdelek ne povzroča stranskih učinkov ali drugih protislovij, ker je njegova sestava popolnoma naravna.

Xynogen forum – Mnenja

Stranke v Sloveniji redno nalagajo pozitivne mnenja Xynogen na forum in priljubljene spletne portale za zdravje in bodybuilding. To dokazuje visoko učinkovitost napitka mešanice za rast mišic. Poleg tega veliko strank v svojih osebnih izjavah in mnenjih o Xynogen za rast mišic piše, da za razliko od zdravil uporaba ni nevarna. Posledično ga lahko jemljete tako dolgo, kot želite, da dosežete svoje bodybuilding cilje. Poleg tega je cena izdelka zelo privlačna in povsem dostopna, saj to potrjujejo tudi številni Xynogen komentarji in pričevanja.

Xynogen Cena v Sloveniji? Kje kupiti – DM, lekarna?

Xynogen – Cena v Sloveniji

Zdi se, da marsikdo v Sloveniji še vedno ne ve, koliko je Xynogen in kje se prodaja. Zato bi morali to informacijo omeniti tukaj – obiščite uradno spletno stran dodatka za rast mišic in si zagotovite ugodno ceno Xynogen. Ne prodaja se v lekarnah ali DM, zato ga ne poskušajte kupiti na teh mestih. Namesto tega preverite posebno spletno stran dodatka za usposabljanje in izpolnite kratko spletno naročilo. V nekaj delovnih dneh boste prejeli dostavo in zelo privlačno ceno Xynogen.

Če obiščete DM ali lekarno in najdete vizualno podoben izdelek – gre za lažno prevaro in imitacijo originalnega dodatka, zato previdno. Edini zakonit način za nakup mešanice pijač je prek njegove spletne strani. Tam boste lahko izkoristili številne popuste in promocijske dogodke. Kot rezultat boste prejeli zelo ugodno ceno Xynogena Sloveniji.

Kratek opis Xynogen

Xynogen Cena39 EUR
Mnenja s Foruma9.4/10 Glej tukaj
Uradna stranIzdelek ni na zalogi
Sestava100% naravno
Uporaba i ProspectPronađite ispod
Stranski učinkiNI
Ali je na voljo v lekarnah?NE
Je to prevara?Izvirna dela

Xynogen uporaba – doziranje

Svoje vadbe morate kombinirati s pravilno uporabo zdravila Xynogen, zato preberite navodila in upoštevajte priporočeni dnevni doziranje dodatka za rast mišic. Kratek letak z informacijami najdete v originalni embalaži koktajlov. Sergio Ibáñez je športni nutricionist s 13-letnimi izkušnjami. Trdi, da nobeno zdravilo za izgradnjo mišic ni “čarobna tableta”, zaradi katere se mišična masa pojavi sama od sebe. Seveda se morate aktivno ukvarjati s športom.

Tu so navodila za uporabo zdravila Xynogen:

 1. Zmešajte en odmerek z vodo;
 2. Pijte koktajl pred vadbo;
 3. Začni trenirati.

Sestavine v organski sestavi vadbenega dodatka?

sestav

Xynogen for vitke mišice ima popolnoma biološko sestavo. Vse sestavine so rastlinskega izvora. Učinkovito spodbujajo vaše mišice k rasti dan za dnem.

Sestava zdravila Xynogen vključuje:

 • Schizandrina sestavina – spodbuja rast mišic in telo začne kuriti maščobe. Zagotavlja tudi popolno prehrano, saj vsebuje vse za človeka vitalne minerale;
 • Sirotkine beljakovine – ta sestavina pospešuje metabolizem in aktivno spodbuja rast mišic. Sodeluje pri izgradnji mišičnih vlaken in celic ter ima pomembno vlogo pri presnovi. Znižuje škodljivi holesterol, krepi imunski sistem;
 • Arginin – ta aminokislina je ena ključnih sestavin presnove dušika. Z dušikom oskrbuje sistem encimov, ki neposredno sodelujejo pri sintezi mišičnega tkiva. Komponenta tudi izboljša telesno zmogljivost in vzdržljivost;
 • Vitamini in minerali – ta kompleks sodeluje pri presnovi ogljikovih hidratov in ohranja živčno tkivo. Krepi imunski sistem, podpira športne aktivnosti, oskrbuje mišice s kisikom in hranili;
 • Kofein – uporablja se za povečanje vzdržljivosti in uravnavanje encimov, ki spodbujajo uporabo maščobnih kislin kot vira energije.

Podprite svoje telo!

mišične kapsule, bodybuilding

Če želite oblikovati svoje telo na najboljši možni način, se ne zanašajte le na redne vadbe. Poleg tega poskrbite, da bo vaš organizem oskrbljen s koristnimi hranili in snovmi, ki bodo pomagale pri rasti in razvoju vaših mišic!

Bistvo: Xynogen je prehransko dopolnilo, ki spodbuja rast mišične mase. Koktajl ima popolnoma organsko sestavo, ki ne povzroča stranskih učinkov in protislovij. Stranke v Sloveniji nalagajo pohvalna pričevanja in komentarje o učinkovitosti dodatka. Xynogen je zanesljivejši od podobnih izdelkov na trgu.

NOVO: Kapsule Xynogen niso več na voljo za prodajo. Trenutno ni druge alternative tega izdelka, zato si oglejte naš blog.
Helena Pečnik